In de stress of meebewegen in onzekere tijden? - STERK naar je WERK

In de stress of meebewegen in onzekere tijden?

Deel dit artikel

Deel op email
Deel op linkedin
Deel op facebook

In deze ‘thuiswerk-tijd’ komen we er achter hoe creatief wij mensen zijn. Hoe we ons weten aan te passen aan nieuwe situaties. En ik weet dat dat bij de een iets makkelijker gaat dan bij de ander.  Maar de meesten fiksen het toch maar mooi.

Moderne gedoe
Neem de sportscholen die live-stream sportlessen aanbieden. Zo schuif ik zelf twee keer per week thuis de boel aan de kant, leg mijn yoga-matje neer en volg de lessen op hetzelfde tijdstip als ik gewend was. Heb je er een beeld bij 🙂 ?

Collega’s die thuiswerken en overleggen via video-conferences. Zelfs degene die niets van ‘al dat moderne gedoe’ moesten hebben, worden er doorheen geloodst.

Fysiotherapeuten die online meekijken hoe het met je klachten gaat en je laten zien welke oefeningen je kunt doen.

Misschien heb jij nu ook je zorg- of dienstverlening moeten aanpassen naar online werken. Of ontvang je online dienstverlening. Hoe is dat voor jou?

Lessons learned
Zelf moet ik altijd even wennen aan verandering. Als het oude goed was, waarom dan veranderen? Maar wat nu als het oude niet meer werkt? Dan voel ik dat het tijd is om bij te stellen en mee te bewegen.  

Wat ik nu weet is dat we de afgelopen weken veel geleerd hebben. Over onszelf, over de behoefte aan connectie met anderen en over ons vermogen om aan te passen aan nieuwe situaties.

In projectmanagement zijn het deze ‘lessons learned’ die waardevol zijn voor nieuwe projecten. Mijn lessons learned zijn dat ik meer vertrouwen heb in online werken en dat er meer manieren zijn om met elkaar in verbinding te blijven.

Efficiënt en Effectief
Zo kwam het dat ik de coachtrajecten met mijn klanten met video-gesprekken en online begeleiding ging doen. Tot mijn grote vreugde zijn de reacties zijn heel positief:
‘ Onze gesprekken zijn niet anders. Je prikt net zo door als altijd  :)’
‘Dit is super relaxed. Geen reistijd en ik zit lekker in mijn kloffie op de bank, met jou in gesprek.’

‘ Dit gaat prima zo, reuze efficiënt én effectief.’

Natuurlijk sta ik te popelen om iedereen snel weer te ontmoeten en ‘in het echie’ in de ogen te kijken. Maar dit is wat het nu is en dat hebben we met z’n allen simpelweg te verduren.
Het bracht me ook iets positiefs en dat deel ik graag met je.

Door de enthousiaste reacties, kwam ik tot het inzicht dat online begeleiding heel interessant kan zijn, voor professionals die hulp willen om óók goed voor zichzélf te zorgen.
Maar die geen tijd of behoefte hebben aan intensieve één-op-één begeleiding.
Geen reistijd kwijt willen zijn.
Voor wanneer je graag in je eigen tempo werkt.
Of het liefst alleen en anoniem aan je persoonlijke ontwikkeling werkt. 

Die bewustwording gaf mij de inspiratie om een online training te ontwikkelen. En met trots kan ik je zeggen dat die nu bijna klaar is!

28 April start de pilot ‘ZET JEZELF CENTRAAL’
De officiële lancering is over een week, maar jij krijgt nu al de gelegenheid een kijkje te nemen  naar de online training Zet Jezelf Centraal .
Voor deze pilot ben ik op zoek naar professionals die verlangen naar meer rust, energie en werkplezier. En die deze krachtige online training als pilot willen doorlopen, tegen een sterk gereduceerd tarief.

Wat je krijgt

  • 6 online modules, inclusief werkboek
  • video’s en audio’s met praktische oeffeningen
  • 6 maanden lang toegang tot alle modules
  • BONUS: één-op-é’n video coachgesprek met Ilia

Het resultaat

  • moeiteloos ‘nee’ kunnen zeggen
  • verantwoordelijkheid laten waar die hoort
  • meer werkplezier
  • rust, energie en tijd voor jezelf
  • en weer genieten van het leven!

Zou deze pilot iets voor jou zijn. Doe dan mee en profiteer van deze pilot actie, voor een investering van slechts 147 euro, excl. BTW, geldig tot 1 juni 2020.
Na de pilot wordt het reguliere tarief 297 euro, dus meld je nu aan en bespaar maar liefst 50%.

 

En jij?
Met dit bericht wil ik je inspireren om óók goed voor jezélf te zorgen in onzekere tijden. Wat heb jij over jezelf geleerd en wat zou je anders willen of kunnen doen? Ik waardeer het als je dit hieronder wilt.

Warme groet,

Ilia Diepbrink
Burn-Out Preventie Coach

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

STERK naar je WERK draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches