Dit is hét moment! - STERK naar je WERK

Dit is hét moment!

Het was een gekkenhuis de afgelopen maanden. Projecten die als een nachtkaars uitgingen. We moesten leren thuis werken. In de zorg extra hard doorbuffelen. En het verdriet om je dierbaren niet te mogen bezoeken of zelfs te moeten verliezen.  
 
U vraagt wij draaien
Een periode die niemand in zijn koude kleren is gaan zitten. En toch zie ik ook positieve kanten.
De afgelopen periode bood ons de kans om bewust stil te staan.  Door die momenten te gebruiken, bewust te reflecteren, kon ik makkelijker ‘het hier en nu’ accepteren. Dankbaar zijn voor wat er wel was en wat wel kon.


Mijn belangrijkste inzicht was dat ik focus en duidelijkheid moest scheppen. Door mijn ruime ervaring kan en wil ik veel aanbieden: individuele coachtrajecten, workshops geven, intervisiebegeleiding. Ik ben een pleaser, ben er graag voor iedereen. En dan is het al snel: ‘u vraagt wij draaien’ 🙂  Daardoor was een intakegesprek soms onduidelijk en onrustig, voor mij en mijn gesprekspartner.

‘Ahora es el momento’
Spaans voor ‘Dit is het moment’ om maar in de vakantiestemming te blijven 🙂
Door die ingewikkelde gesprekken te evalueren en te reflecteren, besloot ik om alle losse diensten op de schop te gooien.

Dit was hét uitgelezen moment, om al mijn expertise en ervaring te verwerken in één compleet en duurzaam coachprogramma. En dat is ‘Zet Jezelf Centraal’ geworden. Een concreet aanbod, voor een duidelijke doelgroep met een duidelijke focus: het voorkomen van spanningsklachten en burn-out.

Ik voel de energie bruisen en heb reuze zin in de tweede helft van het jaar. Deze stap voelt goed en geeft mij de rust en ruimte die ik nodig heb. En wanneer ik goed voor mezelf zorg, dan kan ik ook goed voor jou zorgen!

En jij?
Met dit artikel wil ik je inspireren om deze zomerperiode te gebruiken om eens bewust stil te staan. Te reflecteren op de afgelopen periode en je toekomstplannen te overdenken. Wat heb jij nodig om ook ná je vakantie ontspannen te blijven?

En ben je nieuwsgierig geworden naar mijn begeleiding? Ga dan naar ‘Zet Jezelf Centraal Coachprogramma’ voor alle informatie.

Zonnige groet,

Ilia Diepbrink
Burn-Out Preventie Coach

Benieuwd wat STERK naar je WERK voor jou kan doen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
STERK naar je WERK draait op SYS PlatformSYS Platform