Van Inkak-moment naar Eye-opener - STERK naar je WERK

Van Inkak-moment naar Eye-opener

Deel dit artikel

Deel op email
Deel op linkedin
Deel op facebook

De laatste jaren kies ik in januari een woord waarop ik mij de rest van het jaar kan focussen. Voor dit jaar is mijn woord KERN. Lees in dit artikel wat dit met jou te maken heeft én waarom nu juist dit woord zo speciaal voor me is …

Inkak-moment
Een groot deel van vorig jaar is het me best goed gelukt om te focussen op mijn praktijk. Maar vanaf het najaar kakte ik een beetje in. Weinig inspiratie. Twijfel of ik wel op de oude voet wil doorgaan. Ik bleef rondjes draaien en kwam er zelf niet uit.

Het was tijd om hulp in te schakelen van mensen, die weten hoe je aan je bedrijf bouwt. Dankzij die hulp ontdekte ik dat ik een deel van mijn potentieel heb laten liggen. Iets wat voor mij zo vanzelfsprekend is, dat ik het niet eens als bijzonder beschouw.

 

Eye-opener
Van de hulptroepen kreeg ik de opdracht om alle testimonials eens kritisch terug te lezen. ‘Ga op zoek naar de reden waarom mensen met jou wilden werken. Zo ontdek je of jij verder wilt, waarom, met wie en hoe’. En zo kwam het dat ik het woord KERN steeds zag terugkeren.


Zoals bij de projectleider die eerder bij een psycholoog had gelopen, na een burn-out. Een jaar later kwam ze bij mij, omdat ze haar tweede burn-out op de loer zag liggen. In ons eerste gesprek zei ze letterlijk: 
‘Hoe kan het nou dat jij al in één gesprek precies de KERN te pakken hebt van mijn probleem?’

En ook bij anderen zag ik het:

‘Met behulp van de coaching van Ilia ben ik tot de KERN van mijn coachvraag gekomen om van daar uit stappen te kunnen ondernemen.’

‘Ilia is een professionele, pittige en doortastende coach, die heel goed analyseert en doorvraagt om bij de KERN van het probleem te komen.’

Wauw, wat een eye-opener! Mijn gave is mijn krachtbron. Dit is dus wat mij uniek maakt. Dit is wat mensen ertoe bracht met mij te willen werken.

Het is mijn gave om snel patronen zichtbaar te maken, waardoor je al in één gesprek tot de kern van je probleem komt.

Pittig en Zacht
In het najaar bleef ik rondjes draaien en raakte steeds meer in de negatieve spiraal. Gelukkig kwam ik tijdig tot het besef dat ik hulp nodig had om uit mijn vicieuze cirkel te komen. En wat ben ik blij met het resultaat! Hier krijg ik energie van en er begint weer van alles te bruisen!


Het komende jaar blijf ik bij mijn essentie, mijn KERN. Ik blijf mijn talent inzetten om jou jouw verhaal te laten ontdekken. Samen op zoek te gaan naar de KERN van jouw probleem en naast je te staan bij jouw groeiproces.

Dat blijf ik doen ‘op z’n Ilia’s’ 🙂
Pittig en met zachtheid tegelijk.
Met liefdevolle zetjes, die soms confronterend zijn.
Ik houd de focus op jouw persoonlijke groeiwens, zodat jij je kunt concentreren op jouw groeiproces.

Want ik gun het jou, dat je in 2021 weer rust ervaart, met plezier naar je werk gaat én kunt genieten van de kleine dingen in je dagelijkse leven!

Warme groet,
Ilia Diepbrink

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
STERK naar je WERK draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches