Aanmelden Self Care Scan - STERK naar je WERK

Vandaag nog aan de slag met de Self Care Scan

... en kies voor Rust, Energie en Werkplezier!

Met een liefdevol zetje inspireer ik je en geef je moed, zodat jij óók goed voor jezélf gaat zorgen. 
Ontdek hoe je ook aardig voor jezelf kunt zijn, zonder schuldgevoel, zonder anderen tekort te doen.
Want ik gun het jou, dat je weer met plezier naar je werk gaat en nog energie hebt in je vrije tijd!

Stuur je gegevens in en je ontvangt de Self Care Scan direct.

Ilia Diepbrink 

Burn-Out Preventie Coach

'Door de gesprekken met Ilia kan ik beter naar mezelf kijken, waar komen mijn gedachtes vandaan en hoe ga ik met situaties om wanneer er een beroep op mij wordt gedaan. Ik kan beter mijn grenzen aangeven zonder afgewezen te worden of het gevoel te hebben dat ik dan afgewezen zou kunnen worden. Ik ben net zo aardig naar anderen als ik nee zeg, maar naar mezelf ben ik daardoor veel liever geworden.'
Iris Waldram
Pleegzorgwerker, Amsterdam
'Ik maak nog dagelijks gebruik van de praktische handvatten en oefeningen die ik in het traject heb gekregen. Mede door Ilia kan ik nu terugkijken op gebeurtenissen (zowel privé als zakelijk) en snappen wat er gebeurd is en hoe ik dat in de toekomst zelf kan beïnvloeden. Het traject met Ilia heeft mij zowel meer rust als meer kracht gegeven.'
Ayse Ertek RC
Senior Concern Controller, Amsterdam

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
STERK naar je WERK draait op SYS PlatformSYS Platform