Break Free Sessie - STERK naar je WERK

Bevrijdende Break Free Sessie

BEVRIJD JEZELF VAN OUDE PATRONEN EN GROEI!

Verander de rest van je leven in 1 ochtend!

Nooit meer bang wat anderen van je zullen denken

Net als ik, kreeg jij waarschijnlijk ook van huis uit mee, dat je eerst moet proberen alles zelf te doen.
Je wilde je niemand teleurstellen. Dus bleef je altijd doorzetten. ‘Niet zeuren. Kom op, gewoon even een tandje erbij.’
En ja, ik weet dat het je ver heeft gebracht. In je werk én privé. 
Dus logisch dat je onbewust, blijft vasthouden aan dit ‘bikkelgedrag’, want ‘wat zullen wel niet van me denken’.
Het is jouw patroon geworden.

Nooit om hulp vragen.
Bang dat ze je niet goed genoeg vinden.  
Steeds harder werken omdat je vindt dat je alles zelf moet kunnen.
Pfff, zo vermoeiend…

Maar ondertussen voel je aan alles dat het steeds zwaarder wordt.

GELUKKIG KAN HET OOK ANDERS!

Met de Break Free Sessie maak ik jouw inefficiënte patroon zichtbaar én ik leer je er afscheid van te nemen.
Zodat óók jij ontspannen en vol zelfvertrouwen, kunt genieten van je werk én de mooie dingen van het leven! 

Ervaar hoe bevrijdend het is om afscheid te nemen van vastgeroeste patronen

'Ilia heeft veel voor mij betekend. Ze is een enthousiaste en gedreven coach, weet de kern te raken door de juiste vragen te stellen, is betrokken en blijft tegelijkertijd professioneel. Ilia biedt een veilige sfeer, die noodzakelijk is om goed gecoacht te kunnen worden. En goed coachen kan ze!’
Erica de Graaf
Projectsecretaris, Amsterdam
Workshop Wendy Kers

Voor wie en wat

Je hebt je zaakjes goed op orde. Jij bent sterk, loyaal en een zorgzaam mens. Het is voor jou belangrijk voor iedereen klaar te staan, op het werk en privé. De mensen in jouw omgeving weten dat ze altijd op je kunnen rekenen. 

Maar wat is jouw winst is om te blijven vasthouden aan dit gedragspatroon?
Terwijl je aan alles voelt, dat dit niet altijd de beste keuzes voor jezelf zijn.

De Break Free Sessie bevrijdt je van oude vastgeroeste patronen.
Zodat je nu wel kunt groeien waar je zolang naar verlangt:
Vol zelfvertrouwen jezelf zijn in elke situatie. Zonder schuldgevoel en zonder anderen teleur te stellen. 

Dit is het resultaat

Workshop Wendy Kers
'Ilia is goed in staat om zaken concreet te benoemen en niet te blijven hangen in abstracte termen. Aan het eind van de coachingsperiode was ik veel beter in staat te vertrouwen op mijn collega’s en verantwoordelijkheid te delen. Een hele nuttige en positieve ervaring. '
Erin Hurkmans
Landelijk Team Implementatie, Amsterdam
‘Ilia is een ster in het aansluiten. In onze gesprekken was je voor mij een spiegel. Je was soms confronterend, met empathie en kijkend wat er op dat moment nodig was.’
Marjolein Vermeer
Accountmanager Zorgverkoop, Zoetermeer

Dit is wat je krijgt

Praktische informatie

Check-in

Online vragenlijst, ter voorbereiding. Zo haal jij het meeste uit deze Break Free Sessie

Coach Sessie

1 dagdeel coaching:

Check-up

Na 1 maand, 45 minuten online coaching. Ruimte voor een opfrisser en aandacht voor jouw groeipad.

Locatie

Live in de regio Amsterdam

Over Ilia

Het is mijn gave om snel patronen te ontdekken, waardoor je heel snel bij de kern van je probleem komt.

En dat is precies waar we mee aan de slag gaan in de Break Free Sessie, zodat jij jouw uitdagingen nu wel overwint.

Hoe ik dat zo zeker weet? Ik ben je al voorgegaan én ik zie het aan de resultaten van de professionals die ik mocht begeleiden.

Het was the story of my life. Altijd en overal een stoere, sterke meid zijn. No way, dat ik de kwetsbare en onzekere Ilia liet zien. Mijn grootste angst: ‘Ze vinden me vast niet goed genoeg. Zo direct val ik door de mand en zien ze dat ik dit niet kan. Dat is geen optie!’

The only way to get out of it, is to go through it.’ was de titel van mijn eindopdracht voor de opleiding aan de School voor Coaching. Tijdens deze opleiding kwam ik patronen bij mezelf tegen, waar ik eerder geen weet van had. Natuurlijk wist ik diep van binnen wel dat ik niet altijd het beste voor mezelf koos. Het inzicht dat ik belemmerende overtuigingen had, verklaarde opeens veel. Ik zag wat mijn vaste patroon was en werd me bewust van de gevechten die ik altijd met mezelf voerde. 

Gelukkig ligt die tijd ver achter me. Inmiddels heb ik mijn vaste patroon kunnen doorbreken en sta ik al weer flink wat jaren stevig en zelfverzekerd in het leven. Mijn waardevolle kennis en ervaring zet ik nu in om ook jou ‘through it’ te laten gaan.

Workshop Wendy Kers

Ilia Diepbrink

✨  Mental Coach  ✨

Gun jezelf deze kans om oude patronen te doorbreken en te groeien!

Break Free Sessie

Aan de slag met groei en nieuw perspectief
597 excl. BTW
  • Check-in Vragenlijst
  • 1 Dagdeel maatwerk coaching
  • Oefeningen en borging
  • #BONUS: 45 minuten Check-up Coachsessie

Aanmelden

betaling via factuur die je in je mailbox ontvangt

Veelgestelde vragen

De Break Free Sessie is geschikt voor professionals die inefficiënte patronen boven tafel willen krijgen. Je krijgt praktische tools waarmee je die patronen kunt doorbreken. 

Je kunt deze sessie elk moment aanvragen. We plannen samen een datum. 

De verandering begint bij bewustwording. Met de opdrachten en oefeningen, pas je continue het geleerde toe in je dagelijkse praktijk. Hoe meer jij oefent met het geleerde, hoe sneller je de verandering gaat merken. De eerste weken van het traject ben je daar heel bewust van. Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit. Dat gaat nog lang door, tot ver na de de periode die het traject duurt. 

Te impulsief aangemeld? Geen probleem.
Tot 48 uur na aanmelding kun je kosteloos annuleren. Je krijgt je geld teruggestort.

Heb je een andere vraag?

STERK naar je WERK draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches