All The Way Coaching - STERK naar je WERK

All The Way Coachtraject

Voor een duurzame transformatie, die je zonder deskundige begeleiding niet bereikt.

30 minuten online gesprek- gratis en vrijblijvend

Het is mijn gave om snel patronen te ontdekken, waardoor je al in het eerste gesprek bij de kern van je probleem komt. Zo help ik je bij het overwinnen van jouw uitdagingen en doorbreken van inefficiënte patronen, zodat je nu wél bereikt waar je al zo lang naar verlangt.

Met dit maatwerk traject kies je niet voor de goedkoopste en makkelijkste oplossing, maar voor de oplossing die jou meeste waarde levert.
Dat betekent geen ‘uurtje-factuurtje’ sessies, maar ik lever precies dát wat jij nodig hebt om tot een duurzame transformatie te komen. 
Jouw investering voor dit All The Way Traject is tussen de 1.900 euro en 3.500 euro, afhankelijk van de duur en intensiteit van het traject. Gemiddelde duur van het traject is 5 tot 9 maanden.

Plan een gratis Adviesgesprek waarin we in 30 minuten jouw groeiwens SMART maken.
Na dit gesprek weet je wat nodig is om jouw doel te realiseren en of wij een goede match zijn.
Beantwoord onderstaande vragen ter voorbereiding en plan direct je afspraak. 

gratis en vrijblijvend

Dit zeggen Katja en Andy

'Al vanaf de eerste sessie kwam Ilia tot de kern van mijn coaching behoefte. Dankzij Ilia heb ik inzicht gekregen in mijn eigen handelen en gedrag en kan ik invloed te nemen op mijn eigen handelen en gedrag. Ilia begrijpt de problematiek goed, waarmee wij als projectleider mee te maken krijgen.'
Katja Meulenbroek
Senior Projectleider, Amsterdam
'Mijn grootste besef is dat ik rustiger ben geworden zodat ik mijn energie beter kan verdelen. Ik houd meer energie over voor anderen zaken. Je hebt me uit me comfortzone getrokken, je hebt me meegenomen, dat was heel fijn voor mij. Hierdoor kon ik me ook goed openstellen, tot nu toe was dat voor mezelf niet goed gelukt. Je heb vanaf het eerste moment mijn vertrouwen gehad.
Ándy van den Berg
Senior ICT Medewerker - Amsterdam

Veelgestelde vragen

Dit intensieve coachtraject is voor professionals die investeren in zichzelf zien als investeren in persoonlijke groei. Voordat je All the Way gaat hebben we een adviesgesprek. In dit gesprek verkennen we waar jouw kansen en uitdagingen liggen en hoe jij kunt groeien in je leiderschap. Dit gesprek is ook bedoeld om kennis met elkaar te maken. Verwachtingen afstemmen en voelen we de klik die nodig is om in vertrouwen samen te werken.

Je kunt elk moment starten met het traject.  Na het adviesgesprek plannen we samen een datum. 

De verandering begint bij bewustwording. Met de opdrachten en oefeningen, pas je continue het geleerde toe in je dagelijkse praktijk. Hoe meer jij oefent met het geleerde, hoe sneller je de verandering gaat merken. De eerste weken van het traject ben je daar heel bewust van. Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit. Dat gaat nog lang door, tot ver na de de periode die het traject duurt. 

Te impulsief aangemeld? Geen probleem.
Tot 48 uur na aanmelding kun je kosteloos annuleren. Je krijgt je geld teruggestort.

STERK naar je WERK draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches