All The Way Coaching - STERK naar je WERK

All The Way Coachtraject

Voor een duurzame transformatie, die je zonder deskundige begeleiding niet bereikt.

Het is mijn gave om snel patronen te ontdekken, waardoor je al in het eerste gesprek bij de kern van je probleem komt. Zo help ik je bij het overwinnen van jouw uitdagingen en doorbreken van inefficiënte patronen, zodat je nu wél bereikt waar je al zo lang naar verlangt.

Met dit maatwerk traject kies je niet voor de goedkoopste en makkelijkste oplossing, maar voor de oplossing die jou meeste waarde levert.
Dat betekent geen ‘uurtje-factuurtje’ sessies, maar ik lever precies dát wat jij nodig hebt om tot een duurzame transformatie te komen. 
Jouw investering voor dit All The Way Traject is tussen de 1.900 euro en 3.500 euro, afhankelijk van de duur en intensiteit van het traject. Gemiddelde duur van het traject is 5 tot 9 maanden.

Plan een gratis Adviesgesprek waarin we in 30 minuten jouw groeiwens SMART maken.
Na dit gesprek weet je wat nodig is om jouw doel te realiseren en of wij een goede match zijn.
Beantwoord onderstaande vragen ter voorbereiding en plan direct je afspraak. 

gratis en vrijblijvend

Wat Jacqueline en Astrid zeggen

'Ilia vraagt scherp door, waar het echt om gaat. Een coach in hart en nieren. Ook als projectleider neemt ze deze skills mee. Zij is erg goed in verhelderen van verantwoordelijkheden.'
Jacqueline van Splunter
Projectleider, Amsterdam
‘Ilia raakte eigenlijk meteen de kern van mijn problemen en daar ging mijn muurtje. Mijn gevoelens en verhalen mochten er zijn. Het verschil tussen hoe ik het traject startte en hoe ik hier uit ben gekomen is groot. Ik zit beter in mijn vel en ga weer met zin naar mijn werk.
Astrid Sjawalludin
Trainer en Onderzoeker, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Dit intensieve coachtraject is voor professionals die investeren in zichzelf zien als investeren in persoonlijke groei. Voordat je All the Way gaat hebben we een adviesgesprek. In dit gesprek verkennen we waar jij op vastloopt en wat voor jou de beste oplossing is. Dit gesprek is ook bedoeld om kennis met elkaar te maken. Verwachtingen afstemmen en voelen we de klik die nodig is om in vertrouwen samen te werken.

Je kunt elk moment starten met het traject.  Na het adviesgesprek plannen we samen een datum. 

De verandering begint bij bewustwording. Met de opdrachten en oefeningen, pas je continue het geleerde toe in je dagelijkse praktijk. Hoe meer jij oefent met het geleerde, hoe sneller je de verandering gaat merken. De eerste weken van het traject ben je daar heel bewust van. Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit. Dat gaat nog lang door, tot ver na de de periode die het traject duurt. 

Te impulsief aangemeld? Geen probleem.
Tot 48 uur na aanmelding kun je kosteloos annuleren. Je krijgt je geld teruggestort.

STERK naar je WERK draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches