Over Ilia - STERK naar je WERK

Ilia Diepbrink

Coach voor Professionals

Dat ik een ‘mensen-mens’ ben weet ik al lang. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het verhaal dat iemand bij zich draagt. En waarom nu juist dat verhaal zijn of haar leven beïnvloedt.

Inmiddels heb ik tientallen verhalen mogen horen, van professionals die ik succesvol mocht begeleiden. Echte bikkels, die altijd maar bleven doorbuffelen, maar uiteindelijk vastliepen. Letterlijk niet meer verder konden, tot zelfs burn-out aan toe. En elke keer weer dacht ik: ‘Wat nu als je jezelf had toegestaan, eerder om hulp te vragen of te aanvaarden? Je had dan niet als een hoopje ellende bij mij gezeten. En jou én je werkgever was veel leed bespaart gebleven.’ 

Die gedachte is mijn drive om zoveel mogelijk van die bikkels te inspireren en begeleiden bij hun persoonlijke groei, waardoor ze weer ruimte en rust ervaren om te kunnen genieten van het leven! 

Aanklooien en Doorbuffelen
Het verhaal van al die bikkels is ook mijn verhaal. Op school en op het werk was ik altijd die stoere en sterke meid. Blijven pleasen, aanklooien en doorbuffelen. Om toch maar te laten zien dat ik het allemaal wel aankon en vooral niemand teleurstellen. 

Nog maar even een tandje erbij, want stel nou dat ze zien dat ik het niet aankan? Wat zouden ze wel niet van mij denken?’ Pfff, wat een stress en zo vermoeiend! ‘s Nachts wakker van de stemmetjes in mijn hoofd. 
‘s Morgens doodmoe aan een nieuwe werkdag beginnen. Ik wilde niemand teleurstellen, zorgde goed voor iedereen en alles, behalve voor mezelf. En ik bleef maar aanklooien en doorbuffelen. 

Zaadje geplant

Totdat ik, dankzij mijn coachopleiding erachter kwam dat ik een patroon had. Een patroon afkomstig uit mijn gezin waarin ik opgroeide en wat ik ook nog eens zelf in stand hield!
Ik gun iedereen een jeugd zoals het mijne: opgroeien in een Amsterdams, warm, veilig en liefdevol gezin. En toch is daar het zaadje geplant van mijn inefficiënte gedrag. In de video hierboven vertel ik je hoe dat bij mij zat én hoe het ook anders kan, wat leidde tot mijn ware transformatie!

Inmiddels hoef ik niet meer altijd sterk te zijn, niet meer in mijn eentje blijven doorbuffelen. Ik zeg tot hier en niet verder. Ik mag om hulp vragen. En dat geeft rust. Dit is wie ik ben: sterk op mijn eigen manier!

Dat gevoel gun ik jou ook. Daarom deel ik mijn ervaring en expertise,  maak vermoeiende patronen zichtbaar en begeleid je naar jouw transformatie. Dát is mijn gave en daarin zit ‘m mijn kracht!

'Dankzij het traject dat ik met jou heb doorlopen, ben ik nu in staat om mijn eigen niet dienende patronen te herkennen. De technieken die ik geleerd heb helpen mij nog elke dag om meer bij mezelf te blijven.'
Linda de Jong
Secretaresse, Amsterdam

Missie

Het is mijn missie zoveel mogelijk drukke professionals te inspireren en ruimte te bieden voor persoonlijke groei. Zodat zij weer rust krijgen, werkplezier ervaren en vol energie kunnen genieten van het leven!

Ik ben in bezit van het keurmerk Erkend Coach van beroepsorganisatie ST!R. Keurmerk voor professioneel begeleiden van professionals.
Voor het bewaken en onderhouden van de kwaliteitsnormen van de erkende coaches en supervisoren zijn competentieprofielen en gedragscodes opgesteld. Ga naar ST!R

Aangesloten bij beroepsorganisatie ST!R 

Coaching voor Professionals bij

STERK naar je WERK draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches