Start hier - STERK naar je WERK

Begeleiding en Tarieven

Individueel en Groepsgewijs

Groei als mens én als professional

All The Way Traject

vanaf € 1895

neem contact op

In dit exclusieve één-op-één traject, breng ik beweging in vastgelopen situaties. Zodat jij zelfverzekerd en ontspannen, meer werkplezier ervaart en weer van het leven kunt genieten!

Break Free Sessie

€ 497 

 excl. BTW

Bevrijd jezelf van vastgeroeste en vermoeiende patronen. Zodat je met een nieuwe mindset, nieuwe keuzes maakt en kunt groeien.
Vol zelfvertrouwen en zonder schuldgevoel.

Mastermind Groep

€ 397 

per persoon – excl. BTW

Vier bijeenkomsten ‘onderdompelen in een warm bad’ met vakgenoten en de coach. Leer hoe je uitdagingen in je dagelijkse praktijk overwint. Zodat je ontspannen, met zelfvertrouwen werkt!

'Ilia vraagt scherp door, waar het echt om gaat. Een coach in hart en nieren. Ook als projectleider neemt ze deze skills mee. Zij is erg goed in verhelderen van verantwoordelijkheden.'
Jacqueline van Splunter
Projectleider, Amsterdam
'We zetten Ilia in ter preventie van langdurige uitval door o.a. burn-out. Ze is een professionele, pittige en doortastende coach, die heel goed analyseert en doorvraagt om bij de kern van het coachingsprobleem te komen.
Margo Kos
Arbocoördinator, Amsterdam
‘Ilia is een ster in het aansluiten Je was soms confronterend, met empathie en kijkend wat er op dat moment nodig was. Als ik terugkijk naar de intake en waar ik nu sta. Wat een enorm verschil! Heel erg bedankt.’
Marjolein Vermeer
Accountmanager, Zoetermeer

Dat je het zelf wilt doen, betekent niet dat je het alleen moet doen.

Over Ilia

Mijn eerste project vergeet ik nooit meer. In volle vaart ging ik met een nieuw team aan de slag en voordat ik het wist was ik mezelf verloren in de inhoud van het project. Ik wilde het zo graag goed doen en dacht dat te laten zien, door hard mee te werken met het team. Je snapt dat dat niet lang goed ging. Ik werd van het project afgehaald. 

Het was the story of my life. Altijd en overal een stoere, sterke meid zijn. No way, dat ik de kwetsbare en onzekere Ilia liet zien. Mijn grootste angst: ‘Zo direct val ik door de mand en zien ze dat ik dit niet kan. Dat is geen optie!’

Gelukkig ligt die tijd ver achter me. Ik hoef niet meer alles zelf te kunnen en ik mag hulp vragen. Dat geeft rust!
Dit is wie ik ben: sterk op mijn eigen manier!
En dat gevoel gun ik jou ook.

Dankzij mijn jarenlange projectervaring én expertise als Mental Coach, kon ik meer dan 100 professionals succesvol begeleiden. Hierdoor weet ik precies hoe ook jíj weer ontspannen en met plezier in projecten kunt werken. 

Ilia Diepbrink

Mental Coach

Veelgestelde vragen

  • Projectmanagers in de Zorg: 28 mei
  • Projectondersteuners (PMO, Secretaris, Coördinator): 11 juni

    Een andere vakgroep? Laat het me weten via info@sterknaarjewerk.nl
    Ik neem graag de tijd voor je om de mogelijkheden te bespreken.

We werken met een kleine groep van 6-8 deelnemers. Zo is er tijd en aandacht voor iedereen. Met voldoende ruimte voor verdieping op specifieke thema’s .

Het Mindshift Stappenplan kun je op elk moment starten. Aanmelden, betalen en je krijgt toegang. 

Dit intensieve coachtraject is voor professionals die investeren in zichzelf zien als investeren in persoonlijke groei. Voordat je All the Way gaat hebben we een adviesgesprek. In dit gesprek verkennen we waar jij op vastloopt en wat voor jou de beste oplossing is. Dit gesprek is ook bedoeld om kennis met elkaar te maken. Verwachtingen afstemmen en voelen we de klik die nodig is om in vertrouwen samen te werken.

De verandering begint bij bewustwording. Met de opdrachten en oefeningen, pas je continue het geleerde toe in je dagelijkse praktijk. Hoe meer jij oefent met het geleerde, hoe sneller je de verandering gaat merken. De eerste weken van het traject ben je daar heel bewust van. Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit. Dat gaat nog lang door, tot ver na de de periode die het traject duurt. 

Te impulsief aangemeld? Geen probleem.
Tot 48 uur na aanmelding kun je kosteloos annuleren voor de Mastermind Groep en Coaching All the Way. Je krijgt je geld teruggestort.
Aankoop van het Stappenplan is definitief. Geen annulering mogelijk en geen geld terug. 

Heb je een andere vraag?

STERK naar je WERK draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches