Volledige ervaringen - STERK naar je WERK

Lees hier de praktijkverhalen van mensen die je voorgingen

Erik: ‘Het stopt niet meer.’

‘Ilia is een meester in het stellen van de juiste open vragen. Het beantwoorden van de vragen geeft enorm veel inzichten. Zoals Ilia aan het begin van de coaching terecht aangeeft. Je bent zelf diegene die een transformatie in gang zet. Dat in gang zetten gebeurt vanaf de kennismaking en stopt niet na het afronden van de actieve coaching.

Ik weet zeker dat ik voor de rest van mijn leven iets heb aan de inzichten die ik heb gekregen. Het stopt niet meer. Je bewust zijn van patronen is een ding. Bewuste keuzes maken voordat je een in vast patroon terecht komt iets minstens zo waardevol. Dit laatste inzicht is waar ik Ilia het meeste dankbaar voor ben.
Ilia is een professionele gesprekspartner waarbij ik mij zeer op mijn gemak heb gevoeld.’

Erik Dennenman

Projectleider - Heemskerk

Jeroen: ‘ Ik waardeerde de vasthoudendheid van Ilia’

‘Ik ben zeer content met het coachings-traject dat ik bij Ilia doorlopen heb. In een aantal intensieve sessies bracht Ilia me snel helderheid in mijn talenten, ambities en mogelijkheden. 

Ik waardeerde de vasthoudendheid van Ilia die zorgde dat ik ondanks mijn drukke agenda, het traject in korte tijd succesvol doorliep. Het was een zeer goede investering van mijn tijd en geld. Dank Ilia!’

Jeroen Kleene

Senior Manager, Schiphol

Katja: ‘Dankzij Ilia kan ik nu invloed nemen op mijn eigen handelen en gedrag.’

‘De afgelopen maanden heb ik meerdere intensieve sessies gehad met Ilia. Ze stelt de juiste vragen, daardoor was het mogelijk om al vanaf de eerste sessie tot de kern van mijn coaching behoefte te komen. Dankzij Ilia heb ik inzicht gekregen in mijn eigen handelen en gedrag en heeft zij mij eenvoudige en praktische handvatten aangereikt om invloed te nemen op mijn eigen handelen en gedrag. Ilia begrijpt de problematiek goed, waarmee wij als projectleider dagelijks mee te maken krijgen.

Katja Meulenbroek

Senior Projectleider - Amsterdam

Margo:  ‘Ilia weet nieuwe inzichten en beweging bij de medewerker te bereiken.’

‘Ilia werkt sinds 2015 voor onze organisatie. We zetten haar in ter preventie van langdurige uitval door o.a. burn-out.

Ilia is een professionele, pittige en doortastende coach, die heel goed analyseert en doorvraagt om bij de kern van het coachingsprobleem te komen. Ze schept snel een sfeer van vertrouwen en veiligheid, maar ook helderheid en structuur.

Met dit effectieve coachingsklimaat weet Ilia nieuwe inzichten en beweging bij de medewerker te bereiken. Na het coachingstraject zijn de door haar gecoachte medewerkers weer 100% aan het werk.

Ook in de communicatie met ons als opdrachtgever is ze een professional, helder en efficiënt. Ilia geeft ons terug welke soort problematiek zij in onze organisatie signaleert en adviseert ons daarbij. Ilia is hierin zorgvuldig en neemt daarbij de privacy van haar klanten in acht.

Margo Kos

Arbocoördinator Jeugdzorg, Amsterdam

Erin: ‘‘Ilia is goed in staat  om zaken concreet te benoemen en niet te blijven hangen in abstracte termen.’

‘Aanleiding voor mijn verzoek tot coaching was mijn nieuwe baan als leidinggevende. Ik was niet goed in staat met vertrouwen zaken te delegeren. Met behulp van de coaching van Ilia ben ik tot de kern van van mijn coachingsvraag gekomen om van daar uit stappen te kunnen ondernemen.
De kern lag in een ver verleden waar ik in eerste instantie niet eens aan had gedacht. Ilia is goed in staat geweest mij te coachen, om zaken concreet te benoemen en niet te blijven hangen in abstracte termen. Aan het eind van de coachingsperiode was ik veel beter in staat mijn belemmeringen op te heffen, te vertrouwen op mijn collega’s en verantwoordelijkheid te delen. Een hele nuttige en positieve ervaring.

Erin Hurkmans

Coördinator Landelijk Team Implementatie- Amsterdam

Ayse: ‘Het traject met Ilia heeft mij zowel meer rust als meer kracht gegeven.’

‘In een intervisie bijeenkomst ontmoette ik Ilia. Door de wijze waarop zij de intervisie bijeenkomst leidde wist ik, zonder nog een woord met haar te wisselen, dat zij de juiste coach was voor mij en dat werd in mijn coachtraject bevestigt. In het traject dat ik bij Ilia volgde stelde ze mij telkens de juiste vragen. Ilia is zeer respectvol, praktisch en resultaatgericht. Onze gesprekken zijn zeer waardevol geweest voor mij.

Ik maak nog dagelijks gebruik van de praktische handvatten en oefeningen die ik in het traject heb gekregen.  
Mede door Ilia kan ik nu terugkijken op gebeurtenissen (zowel privé als zakelijk) en snappen wat er gebeurd is en hoe ik dat in de toekomst zelf kan beïnvloeden. Ik ben Ilia dankbaar voor het prachtige cadeau dat ze mij heeft gegeven. Het traject met Ilia heeft mij zowel meer rust als meer kracht gegeven. En daarom adviseer ik Ilia voor coaching trajecten.

Ayse Ertek RC

Senior Concerncontroller - Amsterdam

Erica:  ‘Ilia is betrokken en blijft tegelijkertijd professioneel.’

‘Ilia heeft veel voor mij betekend. Ze is een enthousiaste en gedreven coach, weet de kern te raken door de juiste vragen te stellen, is betrokken en blijft tegelijkertijd professioneel. Ilia biedt een veilige sfeer, die noodzakelijk is om goed gecoacht te kunnen worden. En goed coachen kan ze!’

Erica de Graaf

Projectsecretaris, Amsterdam

Andy: ‘Hoe je, met je rustgevende voorkomen, me hebt meegenomen in deze verandering heeft me verrast.’

‘Door jouw sessies ben ik wel bewuster geworden waar ik mee bezig ben. Ik heb hierdoor meer controle in wat ik doe en besef wat mijn eigen invloed op mijn gedrag is. Mijn grootste besef is dat ik rustiger ben geworden zodat ik mijn energie beter kan verdelen. Ik houd meer energie over voor anderen zaken.

Je hebt voor mij toepassingen gebruikt welke ik normaal niet gebruik, zoals korte meditatie. Je hebt me uit me comfortzone getrokken, je hebt me meegenomen, dat was heel fijn voor mij. Hierdoor kon ik me ook goed openstellen, tot nu toe was dat voor mezelf niet goed gelukt.

Je heb vanaf het eerste moment mijn vertrouwen gehad en zo heb ik dat ook gevoeld. De manier hoe je, met je rustgevende voorkomen, me hebt meegenomen in deze verandering heeft me verrast. Het is een manier wat ik niet eerder heb meegemaakt. Blijkbaar heeft dat goede invloed op mij. Bedankt.’

Andy van den Berg

Senior ICT Medewerker - Amsterdam

Astrid: ‘…en daar ging mijn muurtje.’

‘Ilia raakte eigenlijk meteen de kern van mijn problemen en daar ging mijn muurtje. Bij Ilia voelde het veilig, vertrouwd. Mijn gevoelens en verhalen mochten er zijn. Het verschil tussen hoe ik het traject startte en hoe ik hier uit ben gekomen is groot. Ik zit beter in mijn vel en ga weer met zin naar mijn werk.

Astrid Sjawalludin

Trainer en Onderzoeker, Amsterdam

Linda‘De technieken die ik geleerd heb helpen mij nog elke dag om meer bij mezelf te blijven..’

‘Dankzij het traject dat ik met jou heb doorlopen ben ik nu in staat om mijn eigen niet dienende patronen te herkennen.

De technieken die ik geleerd heb helpen mij nog elke dag om meer bij mezelf te blijven.

Tevens heeft dit coachtraject er toe geleid dat ik ben gestart met mijn eigen onderneming. Hier wordt ik zo gelukkig van.’

Linda de Jong

Secretaresse - Amsterdam

Han: ‘Ilia zou ik ieder aanraden die een persoonlijke ontwikkeling wil doorlopen.’

‘Mijn coaching traject is na de vijfde afspraak afgerond. Ik zal Ilia niet meer zien, maar ik neem haar wel met me mee.

Ze heeft mij echt geholpen om mezelf verder te ontwikkelen. Zo uitgebreid stilstaan bij mijzelf, mijn gevoel, gedachte en gedrag was echt verhelderend. Ook confronterend, pijnlijk maar ook bevrijdend en krachtig. Voor mijn ‘hersteltraject startte was ik echt uit balans. Op een manier die ik tijdens mijn werk carrière nog niet eerder had meegemaakt. Een heel vervelende periode.

Nu voel ik mij weer zo krachtig dat ik vertrouw op mezelf. Ilia zou ik ieder aanraden die een persoonlijke ontwikkeling wil doorlopen en daar serieus mee aan de slag wil gaan. Ze creëert een prettige persoonlijke sfeer, komt goed tot de kern, doelgericht en zet je aan het denken en is ook wel op z’n Amsterdams duidelijk. Een heel effectieve en prettige werkwijze die goed bij mij heeft gewerkt. Dank je!’

Han Bing Oei

Maatschappelijk Werker Jeugdzorg - Amsterdam

Iris: ‘Wanneer er preventief niet was ingegrepen had ik dit werk niet volgehouden.’

‘Voor mij is de coaching van Ilia echt een redding geweest en op een perfect moment gestart. Wanneer er preventief niet was ingegrepen had ik op langere termijn dit werk niet volgehouden en zat ik als jonge werker thuis. Dit is mij gelukkig niet overkomen en daar ben ik heel blij en dankbaar voor. Er was een moment dat ik het zo moeilijk had dat ik dacht dat dit werk ook niet meer bij mij past omdat ik niet meer alle ballen in de lucht kon houden. 

Door de gesprekken met  Ilia kan ik beter naar mezelf kijken, waar komen mijn gedachtes vandaan en hoe ga ik met situaties om wanneer er een beroep op mij wordt gedaan. Ik heb geleerd om de verantwoordelijkheid en problemen van mensen bij hen te laten. Nu hoef ik van mezelf niet meer alle ballen in de lucht te houden, ze mogen stuiteren en dat accepteer ik. Ik ben meer bewust van mijn handelen, ik kan beter mijn grenzen aangeven zonder afgewezen te worden of het gevoel te hebben dat ik dan afgewezen zou kunnen worden. Ik ben net zo aardig naar anderen als ik nee zeg, maar naar mezelf ben ik daardoor veel liever geworden. Dit was voor mij de grootste eye-opener.

Ik ga weer met plezier naar het werk en ik ben ontspannen en rustig. Ik laat mij niet gek maken in lastige situaties, werkdruk of verwachtingen van anderen. Het is een andere mindset, zowel in mijn privé als op het werk. Ik ben blij dat zowel mijn werkgever als Ilia mij op deze manier hebben kunnen helpen. En ik gun dit meer mensen, wanneer zij het moeilijk hebben en aan zichzelf gaan twijfelen. Mijn dank is groot!

Iris Waldram

Pleegzorgwerker - Amsterdam

Jacqueline: ‘Ilia vraag scherp door waar het echt om gaat en wat nodig is.’

‘Ilia is een coach in hart en nieren, ook als projectleider neemt ze deze skills mee. Zo is zij altijd positief en vraagt ze scherp door naar waar het echt om gaat en wat nodig is. Daarnaast is zij erg goed in aanbrengen en verhelderen van structuren en verantwoordelijkheden. Ilia kan goed relativeren, ze werkt vanuit samenwerking en is altijd vrolijk! IIia, fijn met je samen te werken en je coaching te ontvangen!’

Jacqueline van Splunter

Projectleider - Amsterdam

Angelique‘Dank je wel voor de soms broodnodige, liefdevolle schop onder mijn kont.’

Dank je wel voor je geduld met mij, je vertrouwen in de goede afloop die maakte dat ik mij steeds opnieuw door jou liet uitdagen over mijn angsten heen te stappen.

Dank je wel voor de soms broodnodige maar altijd liefdevolle schop onder mijn kont, wanneer ik me liet tegenhouden door een “excuustruus”. 

Dank je wel voor je “plannetjes uit de tas” die steeds op het goede moment leken te komen. 

Dank je wel voor het geven van een hele flinke duw in de richting van een nieuw en beter leven. Je was er op precies het goede moment en nu nog steeds, maar dan in mijn hoofd. Het heeft zo moeten zijn dat ik je tegenkwam.

Ik gun iedereen een coach zoals jij, want nogmaals, het was elke cent meer dan waard!!

Angelique van Ginkel

Leraar Basisonderwijs, Den Haag

Marjolein:Ilia is een ster in het aansluiten. Je was soms confronterend, met empathie en kijkend wat er op dat moment nodig was.’

Marjolein Vermeer

Accountmanager Zorgverkoop, Zoetermeer

Yda: ‘De juiste oefening en variatie in de gesprekken maakten het een feest een traject met haar te volgen.’

‘Mijn coachtraject met Ilia heb ik als zeer waardevol en prettig ervaren. Wij kennen elkaar vanuit een werkomgeving en intervisie groep. Ilia is zeer open, respectvol, geduldig, serieus en resultaat gericht. 

De brede kennis van methoden en technieken heb ik prettig ervaren. De juiste oefening en variatie in de gesprekken maakten het een feest een traject met haar te volgen. Hierdoor heb ik inzicht in dieper liggende oorzaak gekregen. Dankbaar voor dit traject.

Yda Bac

Projectleider, Amsterdam

Sanne: ‘Ilia is doortastend, direct maar ook zorgzaam’

‘De coaching gesprekken met Ilia hebben mij steun en houvast gegeven in een periode waarin ik het moeilijk vond om dit in mijzelf te vinden. Ilia heeft geholpen door dit proces zichtbaar te maken middels oefeningen, visualisaties en gesprekken en had daarbij een consistent vertrouwen in een goede afloop.  Ilia is doortastend, direct maar ook zorgzaam, ik heb dit traject als zeer prettig ervaren.’

Sanne Voetberg

Ambulant Hulpverlener, Amsterdam

Astrid‘Ik voel mij echt beter in mijn vel en ga weer met zin naar mijn werk.’

‘Ilia  raakte eigenlijk meteen de kern van mijn problemen en daar ging mijn muurtje. De eerste gesprekken waren emotioneel, ook eng en uitputtend maar vooral ook heel mooi. Bij Ilia voelde het veilig, vertrouwd en de dingen die zij zei raakten mij diep en precies daar waar het omgaat. Mijn gevoelens en verhalen mochten er zijn.

Ik voelde mij opgelucht, gehoord en gesteund. Al vrij snel kon ik de veranderingen opmerken. Ik pakte datgene op wat ik geleerd heb en ging er mee aan de slag. Ilia gaf mij handvatten waar ik mee aan de slag kon. De oefeningen die zij deed zijn erg helpend geweest. Het voelde alsof dit de laatste push was, die ik nodig had, om verder in mijn ontwikkeling te komen.

Het verschil tussen hoe ik het traject startte en hoe ik hier uit ben gekomen is groot. Het is aan mij te zien en ik voel mij ook echt beter in mijn vel en ga weer met zin naar mijn werk. Ik ben echt blij en dankbaar dat ik dit traject heb mogen doen en dat Ilia  degene was die mij bij dit proces geholpen heeft.’

Astrid Sjawalludin

Trainer en Onderzoeker Jeugdzorg, Amsterdam

Angeline: ‘Ilia heeft er aan bijgedragen dat ik weer letterlijk Sterk naar mijn werk ga.’

‘Zonder te oordelen, zonder mij te vertellen dat het wel goed komt en zonder enige druk, heeft Ilia mij in mijn kracht weten te zetten door mij te prikkelen de controle over mijn eigen leven langzaam weer terug te nemen. Ik ontdekte door de vragen die Ilia stelde, de mindfullness oefeningen die wij deden en de confrontatie die zij niet met mij uit de weg ging dat ik durfde. Ik durfde om de innerlijke strijd met mezelf aan te gaan.

Ilia zei ´je verhaallijn, die is er al, nu ga je voor je verdere leven een ander script gaan schrijven´ Dit werd mijn houvast om ervoor te zorgen te accepteren dat ik ben en blijf wie ik ben, maar dat ik moet gaan leren om anders om te gaan met dingen, kwesties en situaties en hierin de juiste balans te vinden. En dan met name werk en privé. Het plaatje is voor mij compleet om er het allemaal om te buigen naar een heftige ervaring met een goede afloop. Ik ben me ervan bewust dat ik er niet ben en er ook nooit helemaal zal zijn! Maar ik ben nu zo ver dat, zoals ik dat zelf eerder heb benoemd, mijn lichaam en geest betere maatjes zijn geworden en dat ik sneller de signalen dat het niet goed gaat zal herkennen en reageren in plaats van negeren!

Dit alles met grote dank aan Ilia, die er mede aan heeft bijgedragen dat ik weer letterlijk Sterk naar mijn werk ga. Alles wat zij op haar website heeft gezet over de persoon die zij is en wat zij belangrijk vind als coach is in de praktijk bewezen. Ilia  

Ilia is echt een mensen mens die niet schroomt haar oprechte emotie te delen en een stuk van haarzelf te geven. Ik had een hele goede klik met haar wat maakte dat mijn koppigheid vaker ruimte maakte om me over te geven en te volgen. Ik heb goede hoop en ga met frisse moed mijn verdere toekomst tegemoet.’

Angeline Blijden

Jeugd Maatschappelijk Werker, Amsterdam

Frans: ‘Alle coachingstrajecten waar ik Ilia heb ingezet waren succesvol.’

‘Ik ken Ilia als een doortastende coach, die in een variëteit van problemen de kern weet te raken en zo haar coachee weet te bewegen actie te ondernemen tot het zelf verbeteren van zijn/haar competenties en/of gedrag. 

De coachingstrajecten waar ik Ilia in mijn organisatie heb ingezet waren dan ook alle succesvol. Dat wil zeggen met aantoonbaar resultaat en gewaardeerd door de coachees. 

Niet alleen in individuele coaching is Ilia succesvol. Haar inzet, gedegenheid en resultaatgerichtheid zijn eigenschappen welke haar goed inzetbaar maken in projecten. Haar blijvende focus op de missie en doelstelling van een project of opdracht maakt de slagingskans dan ook hoog.’ 

Frans van den Bosch

Manager Callcenter, Zaandam

Dank aan deze toppers die hun ervaringen willen delen om jou te inspireren!

Ik verken graag met jou waar jij op vastloopt en hoe jij jouw inefficiënte en vermoeiende patroon kunt doorbreken. Zodat ook jij een burn-out voorkomt. Meld je hier aan voor mijn eerlijke en gratis advies.

STERK naar je WERK draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches