Werk met mij - STERK naar je WERK

Aan de Slag

met Professionele en Persoonlijke Groei

Voor elke Professional passend aanbod

Wil jij nu echt doorpakken, als het gaat om jouw next level als professional en persoonlijk leiderschap?

Ik sta voor je klaar met individuele of groepsgewijze begeleiding.
Van praktische casuïstiek behandelen, een dagdeel coaching tot all-the-way transformatie

Jij kiest wat het beste aansluit bij jouw groeiwens.  

'Ik ken Ilia vanuit een werkomgeving en intervisie groep. Ilia is zeer open, respectvol, geduldig, serieus en resultaat gericht. De brede kennis van methoden en technieken heb ik prettig ervaren.
Yda Bac
Projectleider, Amsterdam
'Zoals Ilia aan het begin van de coaching terecht aangeeft: Je bent zelf diegene die een transformatie in gang zet. Dat in gang zetten gebeurt vanaf de kennismaking en stopt niet na het afronden van de actieve coaching. Ik weet zeker dat ik voor de rest van mijn leven iets heb aan de inzichten die ik heb gekregen. Het stopt niet meer.'
Erik Denneman
Projectleider, Heemskerk
‘Ilia is een ster in het aansluiten Je was soms confronterend, met empathie en kijkend wat er op dat moment nodig was. Als ik terugkijk naar de intake en waar ik nu sta. Wat een enorm verschil! Heel erg bedankt.’
Marjolein Vermeer
Accountmanager, Zoetermeer

Mastermind Reeks

€ 397 

Vijf bijeenkomsten ‘onderdompelen in een warm bad’ met vakgenoten en de coach. Leer hoe je uitdagingen in je dagelijkse praktijk overwint. Zodat je ontspannen, met zelfvertrouwen werkt!

Break Free Sessie

€ 597 

Bevrijd jezelf van vastgeroeste en vermoeiende patronen. Zodat je met een nieuwe mindset, nieuwe keuzes maakt en kunt groeien.
Vol zelfvertrouwen en zonder schuldgevoel.

All The Way Traject

vanaf € 1895

In dit exclusieve één-op-één traject, breng ik beweging in vastgelopen situaties. Zodat jij zelfverzekerd en ontspannen, meer werkplezier ervaart en weer van het leven kunt genieten! 

Mastermind Reeks

Mental Coach

Mental Coach

Break Free Sessie

All The Way Traject

Mental Coach

Dat je het zelf wilt doen, betekent niet dat je het alleen moet doen.

Over Ilia

Mijn eerste project vergeet ik nooit meer. In volle vaart ging ik met een nieuw team aan de slag en voordat ik het wist was ik mezelf verloren in de inhoud van het project. Ik wilde het zo graag goed doen en dacht dat te laten zien, door hard mee te werken met het team. Je snapt dat dat niet lang goed ging. Ik werd van het project afgehaald. 

Het was the story of my life. Altijd en overal een stoere, sterke meid zijn. No way, dat ik de kwetsbare en onzekere Ilia liet zien. Mijn grootste angst: ‘Zo direct val ik door de mand en zien ze dat ik dit niet kan. Dat is geen optie!’

Gelukkig ligt die tijd ver achter me. Ik hoef niet meer alles zelf te kunnen en ik mag hulp vragen. Dat geeft rust!
Dit is wie ik ben: sterk op mijn eigen manier!
En dat gevoel gun ik jou ook.

Dankzij mijn jarenlange projectervaring én expertise als Mental Coach, kon ik meer dan 100 professionals succesvol begeleiden. Hierdoor weet ik precies hoe ook jíj weer ontspannen en met plezier in projecten kunt werken. 

Veelgestelde vragen

  • Leren van en met elkaar staat centraal in de Mastermind sessies. Daarin is elke deelnemer bereid kwetsbaarheid te tonen en kennis te delen. Dat vraagt om een open houding en bereid zijn uit je comfortzone te stappen.  
  • Elke drie maanden start ik met een nieuwe groep. Check hier de agenda
  • Een andere vakgroep? Laat het me weten via info@sterknaarjewerk.nl
    Ik neem graag de tijd voor je om de mogelijkheden te bespreken.
  • De Break Free Sessie is geschikt voor professionals die inefficiënte patronen boven tafel willen krijgen. Je krijgt praktische tools waarmee je die patronen kunt doorbreken. 
  • Je kunt deze sessie elk moment aanvragen. We plannen samen een datum. 
  • Dit intensieve coachtraject is voor professionals die investeren in zichzelf zien als investeren in persoonlijke groei. Voordat je All the Way gaat hebben we een adviesgesprek. In dit gesprek verkennen we waar jij op vastloopt en wat voor jou de beste oplossing is. Dit gesprek is ook bedoeld om kennis met elkaar te maken. Verwachtingen afstemmen en voelen we de klik die nodig is om in vertrouwen samen te werken.
  • Je kunt elk moment starten met het traject.  We plannen samen een datum. 

De verandering begint bij bewustwording. Met de opdrachten en oefeningen, pas je continue het geleerde toe in je dagelijkse praktijk. Hoe meer jij oefent met het geleerde, hoe sneller je de verandering gaat merken. De eerste weken van het traject ben je daar heel bewust van. Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit. Dat gaat nog lang door, tot ver na de de periode die het traject duurt. 

Te impulsief aangemeld? Geen probleem.
Tot 48 uur na aanmelding kun je kosteloos annuleren. Je krijgt je geld teruggestort.

Heb je een andere vraag?

STERK naar je WERK draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches